ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κάλεσμα για προεγγραφή στο εργαστήριο Connecting Europe Facility (CEF) building Blocks

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ σε συνεργασία με τον Chief Digital Officer του δήμου Αθηναίων Κωνσταντίνο Χαμπίδη και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή  σας προσκαλούν στις 21 Μαρτίου στο Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων  σε ένα εργαστήριο, όπου θα παρουσιαστούν τα CEF building blocks και ο τρόπος υλοποίησής τους σε επιλεγμένους Δήμους και υπηρεσίες του δημοσίου τομέα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα CEF building Blocks προσφέρουν βασικές δυνατότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό έργο για τη διευκόλυνση της παροχής διασυνοριακών δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών. Στόχος των building Blocks είναι επομένως να εξασφαλιστεί η διαλειτουργικότητα μεταξύ των συστημάτων πληροφορικής έτσι ώστε οι πολίτες, οι επιχειρήσεις και οι διοικήσεις να μπορούν να επωφεληθούν από τις απρόσκοπτες ψηφιακές δημόσιες υπηρεσίες όπου και αν βρίσκονται στην Ευρώπη. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το CEF και τους τρόπους επανάχρησης των CEF building blocks.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε στελέχη από φορείς του δημοσίου, εργαστήρια Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων και εταιρείες πληροφορικής που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τα Connecting Europe Facility (CEF) building Blocks.  Όσοι  ενδιαφέρεστε να το παρακολουθήσετε, παρακαλείστε να συμπληρώσετε αυτήν την  φόρμα μέχρι τις 17 Μαρτίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η συμμετοχή στην εκδήλωση θα γίνει μέσω προσωπικών προσκλήσεων.

Οι προσκλήσεις θα αποσταλούν στους ενδιαφερόμενους στις 19/03/2019

Το προσχέδιο του προγράμματος είναι διαθέσιμο εδώ

Leave a Comment