ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κυκλοφόρησε το Newsletter του Κόμβου για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση GR digiGOV-innoHUB


 O Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση – GR digiGOV-innoHUB υποστηρίζει την ανάπτυξη μιας νέας γενιάς δημόσιων υπηρεσιών που βασίζονται σε προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες (AI, ML, IoT, Blockchain, HPC), με ανοιχτό λογισμικό, ανοιχτά δεδομένα και ανοιχτά πρότυπα. Στοχεύει να αναπτύξει ένα οικοσύστημα φορέων ψηφιακού μετασχηματισμού προωθώντας την καινοτομία στη Δημόσια Διοίκηση.

Διαβάστε μερικά από τα άρθρα του Newsletter:



image

Έναρξη Κόμβου Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση

Δεκαέξι κορυφαίοι δημόσιοι φορείς, ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα και εργαστήρια ανά την Ελλάδα, με άριστη τεχνογνωσία και καθοριστικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία και εφαρμογή καινοτόμων ψηφιακών λύσεων στη Δημόσια Διοίκηση, στο πλαίσιο της έναρξης των εργασιών του Κόμβου Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση GR digiGOV-innoHUB.

Περισσότερα



mentor                                                          Image
Γίνε μέντορας στον GR digiGOV-innoHUB

Καλούμε μέλη της επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και έμπειρα στελέχη του Δημοσίου σε θέματα ψηφιακής καινοτομίας, να γίνουν μέντορες στον Κόμβο Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση – GR digiGOV-innoHUB.


Περισσότερα


Email                                                          Image
Συνεργατική ανάδειξη προκλήσεων

Σας προσκαλούμε να καταγράψετε προκλήσεις και ανάγκες σύμφωνα με τους στόχους του Κόμβου, λαμβάνοντας υπόψη τις υπηρεσίες του gov.gr, του eugo.gov.gr και το Εθνικό Μητρώο Διοικητικών Διαδικασιών.

Περισσότερα


Email                                                          Image
Ημερίδα με θέμα “Synergies for the future – AΙ in Public Services”

Τεχνητή Νοημοσύνη στον Δημόσιο Τομέα, το θεσμικό πλαίσιο και οι ευκαιρίες ανάπτυξης στην Οικονομία και την Κοινωνία στο επίκεντρο της εκδήλωσης “Synergies for the future – AΙ in Public Services”

Περισσότερα


Email                                                          Image
Ημερίδα με θέμα “Synergies for the future: The European Blockchain Services Infrastructure and the European Digital Innovation Hubs”

Μέλη της ελληνικής κοινότητας blockchain, στελέχη φορέων και υπηρεσιών, επιχειρήσεων και πολίτες ενδιαφερόμενοι για σχεδιασμό και δημιουργία υπηρεσιών με τεχνολογίες blockchain, παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις και συμμετείχαν στην συζήτηση με μεγάλο ενδιαφέρον.

Περισσότερα


Ανάδειξη προκλήσεων ψηφιακού μετασχηματισμού

H δημόσια διαβούλευση συνεχίζεται με εστίαση στο αποτέλεσμα της συμβουλευτικής  αξιολόγησης, με στόχο την παροχή περαιτέρω ποιοτικής ανατροφοδότησης για κάθε πρόκληση. Τα σχόλια που θα κατατεθούν θα αναλυθούν από επιτροπή εμπειρογνωμόνων του Κόμβου κατά τη διαδικασία της προτεραιοποίησης των πιο σημαντικών προκλήσεων.

Περισσότερα



Επερχόμενες εκδηλώσεις 

Email                                                          Image
Διαδικτυακή συνάντηση “Synergies for innovative Solutions”11.07.23 | 17:00 – 18:30Συνάντηση ενημέρωσης και εργασίας για την ενίσχυση της συμβολής των καινοτόμων επιχειρήσεων στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπηρεσιών προς τους πολίτες και τος επιχειρήσεις.

Πληροφορίες & Εγγραφή

Διαβάστε όλα τα νέα του Κόμβου για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση GR digiGOV-innoHUB στο https://digigov.innohub.gr/

Για να ενημερώνεστε για τα νέα του κόμβου, εγγραφείτε στο Newsletter του κόμβου:

Leave a Comment