ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Διαδικτυακό Συνέδριο με θέμα την Online Πολιτική ακεραιότητα από τη Διεθνή Διαφάνεια Ελλάς

Η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς διοργανώνει μονοήμερο διαδικτυακό συνέδριο με θέμα «Online πολιτική ακεραιότητα: Tone from the top με ανοιχτά δεδομένα» το Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 11:00.

Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί μόλις δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση του Δείκτη Αντίληψης Διαφθοράς για το 2020, θα επικεντρωθεί σε θέματα πόθεν έσχες των Βουλευτώννομοθετικής ρύθμισης του lobbying και εποπτείας της χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων δίνοντας βήμα για εποικοδομητικό διάλογο σχετικά με την ενίσχυση της διαφάνειας, της ακεραιότητας και της λογοδοσίας στη χώρα μας.

Στο συνέδριο θα μετάσχουν σημαντικοί ομιλητές που αναμένεται να δώσουν το έναυσμα για τη διεξαγωγή γόνιμης συζήτησης με εκπροσώπους της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας της χώρας, της επιστημονικής κοινότητας, της κοινωνίας των πολιτών, στελέχη δημοσίων φορέων και ανεξάρτητων αρχών, στελέχη επιχειρήσεων, δημοσιογράφους και φοιτητές.

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛΛΑΚ θα συμμετέχει στις εργασίες του συνεδρίου με χαιρετισμό από το μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου, κ. Ηρακλή Βαρλάμη, Επίκουρο Καθηγητή στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. 

Το συνέδριο θα μεταδοθεί ζωντανά και θα βιντεοσκοπηθεί για λόγους προβολής στα ΜΜΕ και στα Social Media.

Για να εγγραφείτε στο συνέδριο πατήστε εδώ.

Για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Leave a Comment