ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Το 16o Σεμινάριο της Ερμούπολης για την Κοινωνία της Πληροφορίας & την Οικονομία της Γνώσης, 16-18 Ιουλίου 2021

Η Ομάδα INFOSTRAG του Εργαστηρίου Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας (ΕΒΕΟ) του ΕΜΠ θα διοργανώσει το 16ο Σεμινάριο για την Κοινωνία της Πληροφορίας & την Οικονομία της Γνώσης την περίοδο 16-18 Ιουλίου 2021Το Σεμινάριο συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Κυκλάδωντο Ίδρυμα Konrad Adenauerη εταιρεία Crowdpolicyο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών – ΕΕΛ/ΛΑΚτο Πρόγραμμα Invent ICT και η εταιρεία Break Even Consulting

Όπως και πέρσι, θα έχει υβριδική μορφή, δηλαδή ένα μέρος των εισηγήσεων θα γίνει με φυσική παρουσία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και οι υπόλοιπες διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Webex. Επίσης, το Σεμινάριο θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση μέσω του καναλιού του ΕΒΕΟ/ΕΜΠ στο YouTube.

Μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου εδώ

Για τη συμμετοχή σας στο Σεμινάριο παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής στο ακόλουθο link: https://forms.gle/jfY5eA5f7YRAexyM6

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των ατόμων που θα μπορούν να παρευρίσκονται στην αίθουσα εξαιτίας των σχετικών μέτρων για τον κορωνοϊό, όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε δια ζώσης (εκτός φυσικά των ομιλητών) θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε μέσω email (στις διευθύνσεις: panag.panag82@gmail.comgeorge.siokas@gmail.com) στο οποίο θα μας αναφέρετε και ποιες θεματικές ενότητες θέλετε να παρακολουθήσετε.

Με την εγγραφή σας στο Σεμινάριο θα έχετε τη δυνατότητα να το παρακολουθήσετε διαδραστικά μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Webex, η οποία επιτρέπει να πραγματοποιήσετε και παρεμβάσεις κατά τη διάρκεια της συζήτησης που θα ακολουθήσει τις παρουσιάσεις κάθε ενότητας. Ο σχετικός σύνδεσμος θα σας σταλεί την προηγούμενη μέρα στο email που έχετε δηλώσει στην φόρμα εγγραφής. Εναλλακτικά, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Σεμινάριο live μέσα από το Youtube Channel του EBEO/ΕΜΠ.

Παράλληλα, μπορείτε να παρακολουθείτε τις σελίδες του συνεδρίου στα social media (twitter & facebook) όπου θα αναρτώνται πληροφορίες για την εξέλιξη του Σεμιναρίου.

Leave a Comment