ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Κυκλοφόρησε το Newsletter Ιουλίου του Κόμβου για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση GR digiGOV-innoHUB

Κυκλοφόρησε το Newsletter του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση GR digiGOV-innoHUB, για τον μήνα Ιούλιο 2023. Στο newsletter μπορείτε να διαβάσετε τα τελευταία νέα από τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Κόμβου GR digiGOV-innoHUB.

 O Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση – GR digiGOV-innoHUB υποστηρίζει την ανάπτυξη μιας νέας γενιάς δημόσιων υπηρεσιών που βασίζονται σε προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες (AI, ML, IoT, Blockchain, HPC), με ανοιχτό λογισμικό, ανοιχτά δεδομένα και ανοιχτά πρότυπα. Στοχεύει να αναπτύξει ένα οικοσύστημα φορέων ψηφιακού μετασχηματισμού προωθώντας την καινοτομία στη Δημόσια Διοίκηση.

Διαβάστε μερικά από τα άρθρα του Newsletter:


Email Image
Διαμορφώνοντας το ψηφιακό μέλλον της Ευρώπης: Η εναρκτήρια σύνοδος κορυφής του Δικτύου EDIH Στις 31 Μαΐου–1 Ιουνίου, η πρώτη σύνοδος κορυφής του Δικτύου EDIH ένωσε στις Βρυξέλλες με επιτυχία περισσότερους από 400 συμμετέχοντες που συμμερίζονται τον στόχο της προώθησης του ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλη την Ευρώπη.

Περισσότερα

Email Image Εργαστήριο «Προς ένα Μεγάλο Γλωσσικό Μοντέλο Ανοιχτού Κώδικα: Βήματα και Δοκιμές” Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023, ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών σε συνεργασία με την ΕΔΥΤΕ και τον Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση – GR digiGOV innoHUB – διοργάνωσαν Εργαστήριο για τη Μηχανική Μάθηση Ανοιχτού Κώδικα στα Ελληνικά. 


Περισσότερα

Email Image Νέα έκδοση των συχνών ερωτήσεων για το Εργαλείο αναφοράς KPI είναι τωρα διαθέσιμη στην πύλη του Δικτύου EDIH Η ομάδα DTA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός ενημερωτικού εγγράφου Συχνών Ερωτήσεων στο Εργαλείο αναφοράς Βασικού Δείκτη Απόδοσης (KPI). 


Περισσότερα

Email Image Έρευνα του ΟΟΣΑ για καλές πρακτικές στο πεδίο της πολιτικής για GovTech Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) ξεκίνησε μια έρευνα για τη συλλογή παραδειγμάτων πολιτικών GovTech που ενθαρρύνουν τις επενδύσεις σε νεοσύστατες επιχειρήσεις της GovTech.


Περισσότερα

Email Image Διαδικτυακή συνάντηση “Synergies for the future” Με μεγάλη συμμετοχή κι ενδιαφέρον, πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συνάντηση για την ενίσχυση της συμβολής των καινοτόμων επιχειρήσεων στη δημιουργία μιας νέας γενιάς ψηφιακών υπηρεσιών.


Περισσότερα

Email Image Tα εργαλεία ωριμότητας διαλειτουργικότητας (IMTs) της ΕΕ για Ψηφιακές Δημόσιες Υπηρεσίες Στις 27 Ιουνίου 2023, στη 13η σύνοδο κορυφής Samos 2023, η ομάδα IMTs παρουσίασε τα εργαλεία ωριμότητας διαλειτουργικότητας (IMTs) .


Περισσότερα

Επερχόμενες εκδηλώσεις 

Email Image Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής OGP 2023: 6-7 Σεπτεμβρίου 2023 Η κυβέρνηση της Εσθονίας θα φιλοξενήσει την Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής της OGP 2023 στις 6-7 Σεπτεμβρίου στο Ταλίν της Εσθονίας.


Περισσότερες πληροφορίες

Leave a Comment