ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

GovTechStartupChallenge – Μία επαναστατική προσέγγιση στις δημόσιες συμβάσεις σε όλη την Ευρώπη: Δηλώστε συμμετοχή!

Ξεκινά στις 24 Απριλίου το GovTech Startup Challenge, μία πιλοτική πρωτοβουλία του έργου GovTech4all για την αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας στις διαδικασίες δήμων και Περιφερειών στις δημόσιες συμβάσεις με έξυπνες, καινοτόμες λύσεις.

Έξι τοπικές και περιφερειακές Αρχές από τη Σουηδία, τη Λιθουανία, την Ισπανία και την Ελλάδα θα παρουσιάσουν στο Βίλνιους τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σε θέματα ενεργειακής απόδοσης. Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη της ανοικτής πρόσκλησης προς τις Μικρομεσαίες και νεοφυείς επιχειρήσεις να προτείνουν λύσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα σε πραγματικά προβλήματα.

Δηλώστε δυναμικό παρών στο GovTech Startup Challenge Demo Day στο Βίλνιους ή συντονιστείτε ψηφιακά στο YouTube και μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για το GovTech Startup Challenge:

Από τη 1:00 έως τις 4:00 μ.μ. ώρα Ανατολικής Ευρώπης, συντονιστείτε σε ένα ταξίδι καινοτομίας με έξι δυναμικές συνεδρίες pitch, οι οποίες θα διανθίζονται με ενδιαφέροντα διαλείμματα για συζήτηση.

Περισσότερες πληροφορίες: https://joinup.ec.europa.eu/collection/govtechconnect/event/join-govtech-startup-challenge-revolutionizing-public-procurement-across-europe

Leave a Comment