ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

OpenPM² Conference 2018 – 1-2 Φεβρουαρίου 2018 – Βρυξέλλες

Η διάσκεψη OpenPM² 2018 είναι ένα γεγονός-ορόσημο στην ΕΕ το οποίο συγκεντρώνει 1000 αντιπροσώπους από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, τις δημόσιες διοικήσεις των κρατών μελών, τους  ειδικούς στην τεχνολογία διαχείρισης έργων, τους παρόχους υπηρεσιών και τους εμπειρογνώμονες μεθοδολογίας PM2, όπου μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον και ανταλλάσσουν εμπειρίες από τη  χρήση του PM².

Το PM² είναι μια Μεθοδολογία διαχείρισης έργων που αναπτύχθηκε και υποστηρίχθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Στόχος του είναι να δοθεί η δυνατότητα στις ομάδες έργων να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα έργα τους και να παρέχουν λύσεις και οφέλη στις οργανώσεις τους και τους ενδιαφερόμενους. Το PM² είναι μια ελαφριά και εύκολη στην εφαρμογή μεθοδολογία κατάλληλη για κάθε τύπο έργου. Το PM² έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες, τον πολιτισμό και τους περιορισμούς των θεσμικών οργάνων της ΕΕ, αλλά ενσωματώνει επίσης στοιχεία από τις παγκοσμίως αποδεκτές βέλτιστες πρακτικές, πρότυπα και μεθοδολογίες.

Οι παρουσιάσεις και οι συζητήσεις στο συνέδριο αποσκοπούν στην παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο το PM² μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη διαχείριση έργων στην ΕΕ, βοηθώντας τους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της απόδοσης, της συνεργασίας, της δέσμευσης με τους πολίτες και της διατήρησης της πολυπλοκότητας διαχείρισης των έργων που έχουν ανατεθεί σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με τη Μεθοδολογία Διαχείρισης Έργων PM² : Τη Διοίκηση και το προσωπικό που εργάζεται στις δημόσιες διοικήσεις,  το προσωπικό των Ευρωπαϊκών Ιδρυμάτων και των  Διεθνών Οργανισμών, τους  Παρόχους Υπηρεσιών και τους  Ευρωπαίους Πολίτες.

Το συνέδριο είναι οργανωμένο σε δύο ημέρες και σε τρεις παράλληλες ενότητες  και προσφέρει μια ατζέντα γεμάτη με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και πολλά θέματα, case studies σύντομες εκπαιδεύσεις, συζητήσεις και ευκαιρίες δικτύωσης.

Το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο εδώ

Για να παρακολουθήσετε το συνέδριο, μπορείτε να εγγραφείτε το αργότερο στις 15 Ιανουαρίου 2018. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει κόστος εγγραφής, ωστόσο η παρουσία σας πρέπει να επιβεβαιωθεί από τους διοργανωτές – θα ενημερωθείτε για την κατάσταση εγγραφής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: DIGIT-PM2-EVENTS@ec.europa.eu

Το συνέδριο χρηματοδοτείται από 5 θεσμικά όργανα της ΕΕ (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Επιτροπή των Περιφερειών, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης). Η πρωτοβουλία Open PM² είναι επίσης μέρος της δράσης Sharing and Reuse του προγράμματος ISA².

Δείτε την σελίδα του συνεδρίου στο https://www.pm2-conferences.eu/

Leave a Comment